Skip to content

ΑΠΟΤΥΠΩΤΙΚΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ DENTSPLYSIRONA

Aquasil Ultra+

Το Aquasil Ultra+  είναι ένα αποτυπωτικό υλικό Βινυλ- πολυσιλοξάνης (σιλικόνη προσθήκης) υψηλής υδροφιλικότητας, τόσο κατά τη διάρκεια της αποτύπωσης, βοηθώντας στην ορθή αποτύπωση, όσο και μετά τον πολυμερισμό κατά την διαχείριση του αποτυπώματος από τον οδοντοτεχνίτη.

Η υψηλή υδροφιλικότητα και η αντοχή του στην απόσχιση, το καθιστούν την ιδεατή επιλογή για την καταγραφή και αντιγραφή υποουλικών περιοχών και των ορίων.

Προσφέρει μακρύ χρόνο εργασίας και σύντομο χρόνο πήξης. Με τον τρόπο αυτό μειώνει το άγχος κατά την αποτύπωση για τον οδοντίατρο και ταυτόχρονα κάνει τη διαδικασία ευχάριστη για τον ασθενή

Η γκάμα του σε διαφορετικά ιξώδη  και χρόνους πήξης, το καθιστά ικανό να καλύψει κάθε τεχνική αποτύπωσης (ταυτόχρονη διπλή, δύο βημάτων, δύο χεριών, τεσσάρων χεριών), ενώ διατίθεται σε συσκευασίες αυτόματης ανάμιξης (DECA) ή ανάμιξης με το χέρι.

Neo Spectra ST

Νάνοκεραμική Σύνθετη Ρητίνη Γενικών Αποκαταστάσεων με ενισχυτικούς κόκκους τεχνολογίας SphereTec, που προσφέρει στο υλικό υψηλή αντοχή, άριστη λείανση- στίλβωση και αισθητικά αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο.

Εύκολος χειρισμός χάρη στη διάθεση του υλικού στα δύο διαφορετικά ιξώδη HV (high viscosity) και LV (low viscosity).

Κάλυψη του φάσματος 16 αποχρώσεων του χρωματολογίου VITA με μόνο 5 αποχρώσεις CLOUD ενδιάμεσης διαφάνειας και επιπρόσθετα απόχρωση BW για αποκαταστάσεις δοντιών που έχουν υποστεί λεύκανση. Για πιο απαιτητικά περιστατικά (δυσχρωμικές επιφάνειες, κοπτικά κατάγματα κτλ) την γκάμα συμπληρώνουν 2 αποχρώσεις αδιαφάνειας (D1, D3) και μία απόχρωση διαφάνειας κοπτικών άκρων (Ε1).

Neo Spectra ST Flow

Νάνοκεραμική λεπτόρρευστη σύνθετη ρητίνη με ενισχυτικούς κόκκους τεχνολογίας SphereTec, που προσφέρει στο υλικό υψηλή αντοχή, άριστη λείανση- στίλβωση και αισθητικά αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο.

Η ιδιότητα flow on demand, επιτρέπει στο υλικό να παραμένει στη θέση του μετά την τοποθέτηση και να αποκτά ελεγχόμενη ρευστότητα, για καλύτερη εφαρμογή, κατόπιν χειρισμού.

Κάλυψη του φάσματος 16 αποχρώσεων του χρωματολογίου VITA με μόνο 5 αποχρώσεις CLOUD ενδιάμεσης διαφάνειας, λόγω του εξελιγμένου εφέ χαμαιλεοντισμού.

SDR Plus Bulk Flowable

 • Λεπτόρρευστη Σύνθετη Ρητίνη Γενικών Αποκαταστάσεων μαζικής πλήρωσης κοιλοτήτων (Bulk)
 • Με 3 νέες αποχρώσεις επιπλέον της Universal (A1,A2,A3) και για ομάδες κοιλοτήτων Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, V ομάδας.
 • Χαμηλή ογκομετρική συστολή πολυμερισμού και χαμηλές δυνάμεις συρρίκνωσης (Shrinkage stress).
 • Εύκολη και ασφαλής τοποθέτηση χάρη στην τεχνολογία self leveling.
 • Λεπτό (διατομή 0,9 mm) και μακρύ (μήκος 11 mm) ρύγχος τοποθέτησης.
 • Εξοικονόμηση χρόνου έως 40%.

Prime & Bond Universal

Ο Prime & Bond Universal είναι συγκολλητικός παράγοντας τελευταίας γενιάς για συγκόλληση σύνθετων ρητινών με όλα τα πρωτόκολλα συγκόλλησης (ολικής, μερικής και αυτό- αδροποίησης).


Υψηλά επίπεδα συγκόλλησης ανεξαρτήτως ποσοστού υγρασίας στην κοιλότητα, χάρη στην ισοπροπανόλη (Active Guard technology), η οποία ενσωματώνει το νερό- υγρασία και το εξατμίζει κατά τη διαδικασία φυσήματος.


Εξαιρετικά χαμηλά μετεμφρακτικής ευαισθησίας (0,16%)


Τεχνολογίες Active Spread και Self Leveling που βοηθούν στην ευκολότερη κάλυψη των επιφανειών και την αποτροπή μικροκενών (dry spots).


Χαμηλό film thickness.


Εύχρηστο καπάκι για άνοιγμα και χρήση με το ένα χέρι.

Calibra Universal

 • Αυτοαδροποιούμενη, αυτοσυγκολλούμενη ρητινώδης κονία διπλού πολυμερισμού κατάλληλη για μόνιμη συγκόλληση αποκαταστάσεων μετάλλου, ζιρκονίας και ρητινωδών αποκαταστάσεων.
 • Εύκολή και χωρίς άγχος απομάκρυνση της περίσσειας χάρη στο «παράθυρο» 10 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του στιγμιαίου πολυμερισμού (tack cure)
 • Διατήρηση 45 δευτερολέπτων της ζελατινώδους φάσης για ακόμα πιο άνετο καθαρισμό.
 • Χαμηλό film thickness και μακροχρόνια σταθερότητα απόχρωσης.
 • Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις (Light, Medium, Translucent, Opaque, Bleach)

Palodent V3

Το Palodent V3 είναι το νέο σύστημα προ- καμπυλωμένων τεχνητών τοιχωμάτων για τη δημιουργία ορθών σημείων επαφής και φυσικής ανατομίας  σε αποκαταστάσεις ΙΙης ομάδας. Δακτύλιος από Νικέλιο και Τιτάνιο. Ειδικός σχεδιασμός για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του συστήματος.